Kennisbank functieprofielen

In de kennisbank functieprofielen vind je groot aantal functieprofielen (functiebeschrijvingen, functieomschrijvingen), resultaatgebieden, prestatie indicatoren, skills en competenties. De functieprofielen worden gebruikt door onze klanten. Samen met deze organisaties worden ze regelmatig aangepast en scherper gemaakt.

Welke functieprofielen zijn er in de kennisbank opgenomen?

In de kennisbank staan alle “algemene” functies. Dat zijn functies die overal wel voor kunnen komen. Bijvoorbeeld IT manager, HR officer en servicedesk manager. Daarnaast staan er veel functie in die in productie-omgevingen en metaalbewerking voorkomen. Zoals lasser en monteur.

Hoe gebruik je de kennisbank?

Gebruik de kennisbank om de basis te maken van je functiebeschrijvingen. Omdat de functies opgebouwd zijn uit de herbruikbare “bouwstenen” resultaatgebieden, competenties en skills kan je ze makkelijk op maat maken voor je organisatie.

Bekijk hier hoe een resultaatgerichte functiebeschrijving is opgebouwd.

Laat mij de kennisbank zien

Hoe helpt Fit-to-Position bij het maken van de functiebeschrijving?

Meestal maken we op basis van de al aanwezige beschrijvingen een opzet in de vorm van resultaatgerichte functiebeschrijvingen. Daarna houden we met de managers korte sessies om de functiebeschrijvingen af te ronden. Wij kunnen ze ook geheel voor jullie opstellen. Bij het opstellen gebruiken we de functiecomponist en de kennisbank functieprofielen. Hierdoor kunnen we de functiebeschrijvingen veel sneller en beter maken dan anderen. En het is nog leuk ook!

vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je gebruik maken van de kennisbank functieprofielen?

Vul hiernaast je gegevens in. Een van onze collega’s neemt snel contact met je op.

Laat mij de kennisbank functieprofielen zienIk wil een offerte voor het maken van onze functiebeschrijvingen