ONZE DIENSTEN

Onze diensten2019-02-23T14:23:38+00:00

Project management en aanpak


Wil je de juiste persoon op de juiste plek. Of wil je resultaatgericht ontwikkelen dan moeten cultuur, processen en kwaliteit ook op orde zijn. De software is "slechts" de ondersteuning.

Je kan bij ons terecht voor de gehele invoering van performance & ontwikkeling. Van functiebeschrijvingen en de koppeling met beloning, ontwerp en invoering, training van managers en medewerkers. Waar nodig ondersteund door de Fit-to-Position software.

 

Functies maken


In een resultaatgerichte functiebeschrijving zijn niet de taken beschreven, maar de resultaatgebieden.  De activiteiten benoem je als voorbeeld. De beschrijving is op deze manier toekomstbestendig  én er is minder discussie over veranderingen in het werkpakket.  

Sneller en beter

Wij helpen bij het maken - of omzetten - van uw functiebeschrijvingen. De functies zijn dan meteen onderdeel van de ontwikkelgesprekken. Door gebruik te maken van de functiecomponist én onze bibliotheek met voorbeelden is het maken sneller, makkelijker en is het resultaat beter.
 

Voorbeelden van functies, resultaatgebieden en competenties


Onder het motto beter goed gejat dan slecht verzonnen bieden we een uitgebreide bibliotheek met voorbeelden van functies, resultaatgebieden en competenties. Bron voor het samenstellen van de voorbeelden zijn de 100-duizenden geanonimiseerde beschrijvingen die we de afgelopen jaren hebben geanalyseerd.

Training resultaatgericht ontwikkelen


Hoe maak je nou goede afspraken over de ontwikkeling van de medewerker, en hoe zorg je dat daar ook resultaat uitkomt? De training is bedoeld voor managers en medewerkers. De training Resultaatgericht Ontwikkelen doen we in 2 sessies van ca. 3 uur, in groepen van 5-9 mensen. Dat kan op onze locatie in Park Rijnstroom in Alphen a.d. Rijn, maar natuurlijk ook in-house, dat scheelt reistijd voor de deelnemers.
 

Helpdesk


Helpdesk Voor de ondersteuning in het dagelijks gebruik staat een vakkundige helpdesk paraat. Stel u vragen via e. support@Fit-to-Position.com t. 088-5668700.

Trainingen Rodium verzorgt trainingen voor beheerders en leidinggevenden.
  • Basistraining functioneel onderhoud
  • Aanpassen functies en formulieren
  • De gesprekscyclus met Fit-to-Position
  • Sturen en verbeteren

Vul je gegevens in voor meer informatie

AlgemeenProjectmanagement en aanpakFuncties makenVoorbeelden bibliotheekTrainingAnalyticsFit-to-Position software

Wat klanten zeggen

Waardevolle aanvulling

Het gebruik van de functiecomponist is een waardevolle aanvulling op het pakket. Je maakt in relatief korte tijd een nieuw functieprofiel.

Saskia Verharen
Qander

En het is nog leuk ook!

Voor het eerst is een (IT) Project binnen tijd en binnen budget opgeleverd en het is nog leuk ook!.

Bernard de Graaf - Directeur

Dit is een heel handige tool

De functiecomponist is een handige tool waarmee je op eenvoudige wijze functies op maat kunt samenstellen. Dit is handig als er binnen uw organisatie functies aanwezig zijn die resultaatgebieden hebben die (deels of volledig) met elkaar overlappen. In dat geval kan kun je desbetreffende resultaatgebieden opnieuw gebruiken waardoor functies maken vlotter verloopt. De samenwerking met Fit-to-Position verloopt erg goed, voor vragen en opmerkingen zijn ze goed bereikbaar en ze bieden snel hulp met optimaal resultaat.

Jona Pal - P&O

Meer overzicht en duidelijkheid

De digitalisering van onze beoordelingscyclus (Resultaatgerichte Afspraken, voortgang- en beoordelingsgesprekken) is een verademing: geen grote verslagen meer waar niemand meer naar omkijkt. Er is nu meer overzicht en duidelijkheid, zowel voor de leidinggevende, de HR afdeling als voor de medewerker zelf.

Q. Heijbroek, HR Manager

Kosten besparen en makkelijker

Dit helpt ons niet alleen kosten te besparen maar ook om de digitale gesprekscyclus makkelijker te maken.

W. Kramer, HR manager

Het is een positieve wisselwerking

Heel erg nuttig dat we bij invoeren prestatiemanagement  zicht krijgen op hoe het in elkaar zit en hoe we kunnen sturen. Hierbij werkt ook de gezamenlijke wisselwerking tussen teamleiders en Rodium positief.

Bas Molenaar, Teamleider Wonen

Human capital management 2.0

Iedereen die HRD serieus neemt zou Fit-to-Position moeten omarmen.

Hanco van Geest, director C&B