ONZE DIENSTEN

Expertise & oplossingen2019-12-15T21:24:36+01:00

Workshop resultaatgericht ontwikkelen


Ben jij manager binnen de Metaalsector? En vraag jij je ook af hoe je jouw medewerkers zo goed mogelijk kan coachen en sturen? Spreekt resultaatgericht ontwikkelen jou ook aan?

Project management en aanpak


Wil je de juiste persoon op de juiste plek of wil je resultaatgericht ontwikkelen, dan moeten cultuur, processen en kwaliteit ook op orde zijn. De software is "slechts" de ondersteuning.

Je kan bij ons terecht voor de gehele invoering van performance & ontwikkeling, voor functiebeschrijvingen en de koppeling met beloning, ontwerp en invoering, training van managers en medewerkers. Waar nodig ondersteund door de Fit-to-Position software.

 

Voorbeelden bibliotheek


Onder het motto beter goed gejat dan slecht verzonnen bieden we een uitgebreide bibliotheek met voorbeelden van functies, resultaatgebieden en competenties. Bron voor het samenstellen van de voorbeelden zijn de 100-duizenden geanonimiseerde beschrijvingen die we de afgelopen jaren hebben geanalyseerd.

Training resultaatgericht ontwikkelen


Hoe maak je nou goede afspraken over de ontwikkeling van de medewerker, en hoe zorg je dat daar ook resultaat uitkomt? De training is bedoeld voor managers en medewerkers. De training Resultaatgericht Ontwikkelen doen we in 2 sessies van ca. 3 uur, in groepen van 5-9 mensen. Dat kan op onze locatie in Park Rijnstroom in Alphen a.d. Rijn, maar natuurlijk ook in-house, dat scheelt reistijd voor de deelnemers.
 

Helpdesk


Helpdesk Voor de ondersteuning in het dagelijks gebruik staat een vakkundige helpdesk paraat. Stel u vragen via e. support@Fit-to-Position.com t. 088-5668700.

Trainingen Rodium verzorgt trainingen voor beheerders en leidinggevenden.
  • Basistraining functioneel onderhoud
  • Aanpassen functies en formulieren
  • De gesprekscyclus met Fit-to-Position
  • Sturen en verbeteren

Wat klanten zeggen