Training resultaatgericht ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dat betekent dat elke organisatie zich moet willen ontwikkelen. Dat hoeven helemaal geen ingewikkelde hoogdravende doelstellingen te zijn. Maar wel gewoon elk jaar een stukje beter. En dat begint bij de individuele medewerker. Ofwel omdat er nog meer potentieel in zit, maar het kan ook zijn, om te zorgen dat de medewerker over een paar jaar nog met de nieuwe ontwikkelingen mee kan komen.

Hoe maak je nou goede afspraken over de ontwikkeling van de medewerker, en hoe zorg je dat daar ook resultaat uitkomt?

Daar gaat de gesprekstraining Resultaatgericht ontwikkelen over. Het voorbereiden van het gesprek, het maken van afspraken die geen opdrachten zijn en het opschrijven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dit zorgt voor echte aandacht voor de medewerker en echte betrokkenheid bij de medewerker.

Tijdens de training reiken we concrete handvatten (lijstjes met tips) aan, afgewisseld met positieve oefeningen en grappige filmpjes. Want het moet wel leuk zijn!

De training is bedoeld voor managers en medewerkers. De training Resultaatgericht Ontwikkelen doen we in 2 sessies van ca. 3 uur, in groepen van 5-9 mensen. Dat kan op onze locatie in Park Rijnstroom in Alphen a.d. Rijn, maar natuurlijk ook in-house, dat scheelt reistijd voor de deelnemers.

Heb je ook het idee dat er meer uit de gesprekcyclus gehaald kan worden? Neem contact met ons op.

Tijdens het intake gesprek bespreken we wat jullie uit de training willen halen. Er kan dan ook gekozen worden voor of meer of minder aandacht voor bepaalde onderdelen, hierdoor ontstaat een (modulair) programma op maat.

Wilt u meer informatie? We helpen u graag!

AlgemeenProjectmanagement en aanpakFuncties makenVoorbeelden bibliotheekTrainingAnalyticsFit-to-Position software