Vervang de bewerkelijke excel en verhoog inzetbaarheid

Skillsmanager

hoe het werkt

Werk gericht aan je praktische kennis en vaardigheden (skills) met de skillsmanager. In Fit-to-Position leg je vast welke skills nodig zijn voor de functie en wat de skills van de medewerker zijn. Resultaat is een concreet overzicht van ontwikkelpunten voor de functie en de (mogelijke) inzetbaarheid van medewerkers.

Met de skillmanager vervang je al die bewerkelijke Excel bestanden en heb je direct een compleet overzicht van de aanwezige skills en certificaten. Koppel de ontwikkelbehoefte direct aan training&opleiding.

Eenvoudig en snel in te vullen

De skills zijn voor de medewerker eenvoudig in te vullen. De skills zijn voorzien van een beschrijving. Je geeft aan in hoeverre je de skill beheerst.

 

Inzetbaarheid per skill

Op basis van de resultaten maakt Fit-to-Position automatisch een overzicht van de aanwezige skills per medewerker. Het overzicht is te sorteren en te exporteren. Op deze manier kan je concreet en resultaatgericht ontwikkelen.

Inzetbaarheid per functie

De resultaten worden gebruikt om op basis van de aanwezige skills de inzetbaarheid per functie te bepalen. Gebruik de matrix voor roosterindeling of voor de loopbaangesprek met de medewerker.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Deze onderwerpen zijn wellicht ook interessant voor je:

Training & opleiding

Verbetertraject

Skillsmanager

Vlootschouw

360 graden feedback

HR-instrumenten

Performance

Functiecomponist

Vraag hier een vrijblijvende demo van Fit-to-Position aan

Vul hiernaast je gegevens in om een vrijblijvende demo te krijgen.

Een korte telefonische begeleiding van 10 minuten is de snelste manier en makkelijkste manier om de mogelijkheden van Fit-to-Position te leren kennen.

Daarom nemen we na je verzoek even contact met je op om te vragen wanneer dat uitkomt.Wil je dat niet geef dat dan aan in de toelichting.

2020-02-03T13:43:14+01:00